Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in talimatları doğrultusunda ilçe genelinde Koronavirüs (COVID-19)’a karşı temizlik ve dezenfekte çalışmaları aralıksız sürerken, Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de ilçe genelinde fiyat denetimine çıktı.

Kapaklı Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde okullarda, parklarda, ibadethanelerde ve ortak kullanım alanlarında temizlik ve dezenfekte çalışmaları aralıksız sürerken Zabıta Müdürlüğü ekipleri de yeni tip Koronavirüs (COVID-19) mücadelesi kapsamında marketlerde fahiş fiyat uygulaması yaparak denetim gerçekleştirdi.

‘’ESNAFLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’’

Başkan Çetin konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, "Yeni tip Koronavirüs (COVID-19) mücadelesi kapsamında bazı ürünlerin fiyatlarında görülebilecek artışlara karşı aldığımız tedbirler doğrultusunda belediye olarak fahiş fiyat uygulaması yaparak denetimlerimizi sürdürüyoruz. Piyasa şartlarında satış yapan ve fahiş fiyat uygulaması yapmayan esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun. Olumsuz bir durum ile karşılaşan vatandaşlarımız belediyemize ulaşabilir." dedi

Yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken, denetimlerin ilçe genelinde aralıksız devam edileceği belirtildi.