Kapaklı Gazetesi - Bengü Sokak sakinleri tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ve bu yıl 5’incisi düzenlenen sokak iftarında, yüzlerce vatandaş birlikte oruç açtı.

Kapaklı’nın en çok nüfus yoğunluğuna sahip Samsunlu vatandaşların, sıklıkla yaşadığı Bengü Sokak bu yıl da iftar geleneğini bozmadı. Komşuluk ilişkileri ve Ramazan ayının paylaşımcı ruhunun yaşatıldığı sokakta yüzlerce kişilik iftar sofrası kuruldu. Gerçekleştirilen iftar programına Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Naciye Bozkurt, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Siyasi Parti Temsilcileri, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. 

‘’ALLAH BİRLİĞİMİZİ BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN’’

İmece usulü verilen iftar yemeği hakkında, sokak sakinleri adına konuşan İbrahim Aktürk, ‘’Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz iftar programında, komşularımız ile birlikte çok güzel ve özel misafirleri ağırladık. Sofralarımızın her zaman bugünkü gibi bereketli olmasını diliyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve samimiyetimizi bozmasın. Tüm Kapaklı halkının Ramazan ayını kutluyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin.’’ dedi.