Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Yozgatlılar Derneği, kadın üyelerin de derneğe katılımını arttırmak amacıyla dernek lokalini bir günlüğüne kadın üyelere tahsis etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Yozgatlılar Dernek Başkanı Nurettin Acar, ‘’Bu dernek hepimizin’’ dedi.

Dernek lokallerinin kahvehane olarak kullanılmamaması gerektiğine dikkat çeken Kapaklı Yozgatlılar Derneği, bu kapsamda anlamlı bir etkinliğe imza attı. Bir günlüğüne dernek lokalini kadın üyelere özel açan dernek yönetimi, kadın üyelere dilediği gibi vakit geçirebileceği nezih bir ortam sundu. Lokalin kendilerine özel hizmet vermesinden memnun olan kadın üyeler ise, sosyalleşme imkanı bulduklarından ötürü dernek yönetimine teşekkür etti.

‘’BİZ BİR BÜTÜNÜZ’’

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Yozgatlılar Derneği Başkanı Nurettin Acar, ‘’Dernek lokalleri sadece erkeklerin oyun oynadığı, sosyalleştiği yerler değil. Biz Yozgatlılar olarak kadınlarımızla, gençlerimizle, yaşlımızla ve gençlerimizle bir bütünüz. Bu nedenle bu birlikteliği sağlamak adına bugün kadın üyelerimize lokalimizi verdik. Çünkü onların da bizler kadar bu dernekte söz hakkı vardır. İnşallah bu uygulamamız tüm Kapaklı’daki derneklere örnek olur.’’ Dedi.