Kapaklı Gazetesi - Kapaklı'da bu yıl ilki düzenlenecek olan Arabaşı Gecesi, 1 Mart Pazar günü Elit Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Trakya Yozgatlılar Federasyonu ve Kapaklı Yozgatlılar Derneği, bölgede yaşayan Yozgatlı hemşehrilerini bir araya getirmek amacıyla 1. Arabaşı Gecesi’ni düzenliyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Elit Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan etkinlik 19.00’da başlayacak. Arabaşı Gecesi’ne tüm vatandaşları davet eden Trakya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Burhan Koç, ‘’Trakya Yozgatlılar Federasyonu olarak birlik ve dayanışmaya önem veriyoruz. Bu nedenle 1 Mart’da yapacak olduğumuz Arabaşı Gecemiz için davetiyemizi kabul edip gecemize katılmanız, bizleri onurlandıracaktır.’’ dedi.

Etkinliğe yoğun katılım beklediklerini dile getiren Kapaklı Yozgatlılar Dernek Başkanı Nurettin Acar ise, ‘’Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz etkinlik için üyelerimizden yoğun talep aldık. Bu nedenle kapsamlı bir gece düzenliyoruz ve katılımın da yoğun olmasını bekliyoruz. Tüm Kapaklı halkını da etkinliğimize davet ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.