Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in de dahil olduğu 23 Nisan konvoyunu eleştiren CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, ‘’Evde kal çağrısı yapan belediye kendi tüm dostlarını bir seçim havasında sokağa dökmüştür. ’’ dedi.

Kapaklı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılı münasebetiyle bir konvoy düzenledi. Sokağa çıkma yasağında düzenlenen konvoy, siyasilerin ve vatandaşların tepkisini çekti. Konvoyla ilgili Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i eleştiren isimlerden biri de CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz oldu.

KONVOYU ‘SİYASİ ŞOV’ OLARAK DEĞERLENDİRDİ

Konvoyda kolluk kuvvetleri ve polis araçları yerine, AK Parti Teşkilatı mensupları ve parti sempatizanı vatandaşların bulunduğunu iddia eden CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, Başkan Çetin’e sokağa çıkma yasağını hatırlattı. Konvoyu ‘siyasi şov’ olarak değerlendiren Başkan Yılmaz, ‘’ Evde kal çağrısı yapan belediye kendi tüm dostlarını bir seçim havasında sokağa dökmüş “Biz sizin yerinize de gezeriz” edası ile sokağa çıkamayan vatandaşı imrendirerek sokaklarda konvoy yapmıştır.’’ dedi.