Kapaklı Gazetesi - Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kahvaltı programı tertip etti. Pazar günü saat 10.00’da Pera Villa Cafe & Restoran’da düzenlenen programa ilçemizde görev yapan 14 mahalle muhtarı katılım sağladı. Programda muhtarlar adına bağışlanan ağaçların sertifikaları, CHP İlçe Yönetimi tarafından takdim edildi.

‘’SİZLERİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ’’

Programda bir konuşma gerçekleştiren CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, ‘’Öncelikle sevgili muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Aslında muhtarlar günü yarın, ancak yarın çok yoğun olacağınızı bildiğimiz için Pazar günü bu programı organize ettik. Muhtarlarımızı geçen dönemlerde ne kadar ihmal ettiklerini gördük. Sadece bizim partimiz değil, diğer partilerimiz de muhtarlarımızın dertlerini dinlemeyip, onları ziyaret etmedi. Biz yeni İlçe Yönetimi olarak ilk programımızı sizlerle gerçekleştirdik. Sizleri çok önemsiyoruz. Devleti temsil eden çok onurlu bir görev yapıyorsunuz.’’ dedi.

‘’MAHALLE SORUNLARINI RAPOR EDECEĞİZ’’

Yılmaz, önümüzdeki günlerde muhtarlarla yeniden toplantı gerçekleştirmek istediklerini belirtti. Mahalle sorunları ile ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a iletmek üzere bir rapor oluşturacaklarını söyleyen Yılmaz, ‘’Pandemi sürecinde ve sonrasında muhtarlarımızı tek tek ziyaret edeceğiz ve mahalle muhtarlarımızın bize ilettiği sorunları raporlaştıracağız. Hazırladığımız bu raporları Tekirdağ’ın abisi Kadir Albayrak’a vereceğiz. Kendisi de sizlerle sık sık bir araya geliyor. Sorunları hem siz hem biz ilettiğimizde hızla çözüleceğini umuyoruz. ‘’ ifadelerini kullandı.

‘’ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM’’

Son olarak muhtarların gününü kutlayan Yılmaz, ‘’Sizler tesadüfen burada oturmuyorsunuz. Seçimle geldiniz ve biz buna çok saygı duyuyoruz. Pandemi sürecinde nasıl çalıştığınızı bizzat gördüm. Köy mahalle muhtarlarımızın çalışmalarını özellikle takdir ettim. Siyaset aslında budur, insana hizmettir. Sizleri bu özverinizden dolayı tebrik ediyorum. 19 Ekim Muhtarlar Gününüz tekrardan kutlu olsun. Bundan sonraki çalışmalarınızda sizlere başarılar dilerim. ‘’ diyerek konuşmasını noktaladı.