Kapaklı Gazetesi - Rüzgar Enerji Santrali, Kapalı Pazar Yeri ve Kapaklı Hükümet Konağının durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i eleştirdi.

İlk olarak önceki dönem Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından yapılan Rüzgar Enerji Santralinin çalışmadığını ifade eden Yılmaz, ‘’Doğadaki bitmeyen enerjiden elde edilen, yenilebilir enerji ile doğal rüzgar enerjisi ile elektrik üretmeyi hedefleyen yapılan yatırımla 7 yılda kendini amorti edebilen Rüzgar Gülü Santrali 31 Mart 2019’dan sonra ilçe belediyesi tarafından mühürlenip kendi kaderine terk edildi.’’ dedi.

‘’HÜKÜMET KAPAKLI’YI KENDİ KADERİNE TERK ETMİŞ’’

Kapaklı Hükümet Konağının da yıllardır faaliyete geçmediğini söyleyen ve bu konuda devlet yetkililerine seslenen Yılmaz, ‘’Devlet yatırımı ile Kapaklı halkına daha geniş ve kapsamlı hizmet edebilmek için inşaa edilen Kapaklı Hükümet konağı da aynı şekilde 04.03.2018 tarihinde teslim edilmiş olmalıyken inşaat durmuş ve hükümet Kapaklı’yı kendi kaderine terk etmiştir.’’ İfadelerini kullandı.

‘’KADERİNE TERKEDİLEN DİĞER YATIRIMLARI DA YAYINLAYACAĞIZ’’

Son olarak Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Pazar Yeri projesini soran Yılmaz, ‘’Bir pazarcı çocuğu olarak büyüyen biri olarak 2020 yılının Kapaklısında halen kapalı pazar yerinin olmaması ne enteresandır. Geçen dönem girişimleri ile Mithatpaşa Caddesi’nde yapılan pazar yeri ilçe belediyesi tarafından bir buçuk yıldır faaliyete geçirememiş ve ne yazık ki kendi kaderine terk etmiştir. Örnekler bunlarla sınırlı değildir ilerleyen günlerde kaderine terkedilen diğer yatırımları da yayınlayacağız.’’ diyerek açıklamasını tamamladı.