Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz, 24 Temmuz Basın Bayramı Dolayısıyla Kapaklı Gazetesi’ni Ziyaret Etti.

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetemize ziyarette bulunan Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz’ı Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil karşıladı.

Ziyarette gazete çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlayan Yılmaz, “Zor şartlarda görev yapan tüm basın mensuplarımızın bu özel gününü canı gönülden kutluyorum. Yerel basının Kapaklı ilçemizin gelişimi için oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Kapaklımız için faydalı işlere imza attıklarını görüyoruz ve tebrik ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Kapaklımızın gelişmesi için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.  

Geçtiğimiz günlerde gittiği bir düğünde maganda kurşunuyla yaralanan gazetemiz muhabiri Furkan Bolat’a geçmiş olsun dileklerini de ileten Yılmaz,” Furkan kardeşimize geçmiş olsun diyorum. Böyle acı olayların yaşanmaması için vatandaşlarımız daha duyarlı olmaya davet ediyorum.” Dedi.

Ziyareti için Yılmaz’a teşekkür eden Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil, “Bizleri her günümüzde yalnız bırakmadığınız; acımıza, sevinçlerimize ortak olduğunuz için teşekkür ederiz “ diye konuştu.