Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Kazak Gölü Festivali için geri sayım başladı. Birbirinden renkli etkinlikler ve eğlence programlarının hazırlanacağı festivalde; Kıraç ve Buray gibi yıldız isimler sahne alacak.

30-31 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında bu yıl ilki düzenlenecek olan Kazak Gölü Festivali Başlıyor. Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen festivalin takvimi ise belli oldu. Belediye’nin resmi internet sitesinde yayınladığı takvime göre Kazak Gölü Festivali 3 gün sürecek. 

BURAY SAHNE ALACAK

3 gün sürecek olan festivalin ilk günü saat 19.00’da Gencer Savaş Bandosu’nun gösterisi ile başlayacak. Ardından festivalin açılış konuşması gerçekleşecek ve hemen akabinde saat 21.30’da ünlü sanatçı Buray, Kapaklı halkı için şarkılarını seslendirecek. Festivalin ilk günü 23.00’da Lazer Şov ile sona erecek. Ayrıca tüm gün boyunca çocuklar için eğlenceli oyun grupları bulunacak ve palyaço gösterileri düzenlenecek.

ŞENLİKLER VE KIRAÇ PERFORMANSI

Festivalin ikinci günü de eğlence hız kesmeyecek. 11.00 ile 19.00 saatleri arası Satranç Turnuvası’na ev sahipliği yapacak olan festivalde, 13.00’da Bisiklet Şenliği düzenlenecek. Yüzlerce vatandaşın pedal çevirmesi beklenen etkinliğin ardından 15.30’da Uçurtma Şenliği düzenlenecek. Akşamüstü Folklor Gösterisi ile eğlence yerini dans ve müziğe bırakacak. 20.00’da Çiğdem Taştan, 21.30’da ise ünlü sanatçı Kıraç konser verecek. Müzik ziyafetinin ardından 23.00’da Havai Fişek Gösterisi ile festivalin ikinci günü noktalanacak.

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLECEK

Kazak Gölü Festivali’nin son gününde ise Satranç Turnuvası devam edecek, 17.00’da Dj Sait eşliğinde Karaoke eğlencesi düzenlenecek. Turnuvaların tamamlanmasının ardından 18.00’da madalya almaya hak kazanan yarışmacılara ödülleri takdim edilecek. Ödül takdim töreninin ardından Kemal Kaş ve Emre Erdem şarkılarını seslendirecek. Son günde de çocukların eğleneceği oyun grupları bulunacak ve palyaçoların gösterileri devam edecek.