Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeni park ve sosyal yaşam alanlarını yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı Belediyesi, Karaağaç Mahallesi Vatan Caddesi’nde olan 2348 metrekare park alanında çalışmalara başladı. Ayrıca Fatih Mahallesi Sedir Sokak’ta 2622 metrekarelik alan ve Bahçelievler Mahallesi Saimbeyli Sokak’ta olan 1691 metrekarelik park alanlarında da park yapım çalışmaları devam ediyor.

"PARKLARIMIZI TEMİZ TUTALIM BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Biz göreve geldiğimizde parklarımız çok bakımsız kalmıştı ve çok sayıda eksiği vardı, adeta parklarımızı yeniden yaptık. Kapaklı halkımızdan tek isteğimiz ilçemiz genelindeki parklarımızdan herkesin en iyi şekilde faydalanması için parklarımızı temiz tutalım ve hep birlikte sahip çıkalım. " dedi.

‘’SOSYAL YATIRIMLAR HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ OLACAK"

Başkan Çetin, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parklarımız ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımıza ilçemiz genelinde devam edeceğiz. Parklarımızı özellikle günümüze yakışır bir şekilde, sadece çocuk oyun alanı ile sınırlı değil,  içerisinde spor alanları, yürüyüş yolları , dinlenme alanları gibi çeşitlilikle donatıp vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın hoşça vakit geçirebileceği şekilde tasarlıyoruz. Şehrimizi geleceğe hazırlamak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Kapaklı bırakmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Alt ve üst yapı yatırımlarının yanı sıra Kapaklı'mıza değer katacak sosyal yatırımlarda her zaman önceliğimiz olacak" dedi.