Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Remzi Garip Konutlarının yanındaki alanda çevre düzenleme ve yürüyüş yollarının yapım çalışmaları başladı. 

Yaz aylarının gelişiyle birlikte, Kapaklı Belediyesi tarafından parklarda düzenlemelere gidilirken yeni park alanları yaratılıyor. Son olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Remzi Garip Konutları’nın yanındaki çevre alanında düzenlemeler sürdürülüyor. Çevre düzenleme ve yürüyüş yollarının yapım çalışmalarının sürdüğü alana 20 Adet dekoratif aydınlatma direği, oturma bankları, kamelyalar ve pergole yapım çalışmaları devam ediyor.

‘’SOSYAL ALANLAR İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR’’

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Remzi Garip konutlarının hemen yanında bulunan alanımızda çalışmalarımıza başladık. Vatandaşlarımızın yürüyüşlerini yapabileceği boş vakitlerini değerlendirebileceği sosyal bir alanı daha ilçemize kazandırıyoruz. Mevcut parklarımızda ise yenileme ve yeni yapılacak parklarımızda da çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarımızın huzur içerisinde aileleri ve çocuklarımız ile birlikte vakitlerini geçirebilecekleri daha fazla sosyal alanlar açmaya ilçemiz genelinde devam edeceğiz.” dedi.