Kapaklı Gazetesi - SS. 158 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısında, iki liste yarıştı. Genel Kurulda oy çokluğu ile beyaz listenin adayı Ferdi Ertekin başkanlığa seçildi.

Seçimlerin hemen ardından üyelerle birlikte yemek programı düzenleyen Ferdi Ertekin ve yönetimi, kooperatif üyelerine teşekkür etti. Anadolu Taş Fırın’daki yemek programında konuşan SS. 158 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ferdi Ertekin, ‘’Yıllardır sektörün içerisinde sizin gibi emek veren, ekmeği için direksiyon sallayan bir kardeşiniz olarak bugün şahsım ve kooperatifimiz için önemli bir gün. Şahsımı uygun görüp başkanlığa getiren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

‘’FİYAT – ÖĞRENCİ KONULARINI DÜZENLEMEK İLK İŞİMİZ’’

Öğrenci servisleri arasındaki fiyat – öğrenci sayısı anlaşmazlığını bitireceğini belirten Kooperatif Başkanı Ertekin, ‘’Kooperatifimizin birlik, beraberlik anlayışı yıllardır sekteye uğruyor. Fiyat ve öğrenci konularında yer yer aramızda kırgınlıklar olmasına gönlüm razı gelmiyor. Bu durumu düzeltmek için elimizi taşın altına koyarak, ilk işimiz konuyla ilgili bir düzenleme yapmak olacak.’’ İfadelerini kullandı.

‘’BEN, SEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ’’

Kooperatife kurumsal bir kimlik katmaya çalışacaklarını söyleyen Ertekin, ‘’Kooperatifimiz içerisindeki kutuplaşmayı tamamen bitirmek istiyoruz. Ben, sen değil biz olmak istiyoruz. Kooperatifimizi kurumsallaştırmak, aktif ve sözü geçen bir oluşum haline getirmek için tüm çabayı sarf edeceğime emin olabilirsiniz. Etkin bir kooperatif ancak etkin bir yönetimle mümkün olur. Sizlere layık olmak için elimden geleni yapacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum.’’ dedi. Ertekin, konuşmalarının ardından kooperatif üyelerine afiyet olsun dileklerini iletti.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Ertekin’in başkan olduğu yeni yönetimde ise şu isimler yer aldı; Mustafa Keskin, Efkan Mandacı, Abdurrahman Eraslan, Metehan Karabulak, Kaan Şanlı, Kemal İstek, Hamza Sağlam, Nazif Çengel, İsmail İrişme, Cömert Kılınç, İsa Pala, Çağatay Durgut.