Kapaklı Gazetesi - Yaklaşık 3 yıllardır bölgemizde lojistik hizmeti veren Vert Grup İç ve Dış Tic. Ltd. Şti., UKOME Yeterlilik Belgesi alarak Araç kamera sistemleri hizmeti vermeye başladı. UKOME'den yeterlilik belgesini alarak hizmet vermeye başlayan Vert Grup, Tekirdağ'da bu alanda hizmet veren 10 firmadan biri oldu.

Şirket olarak teknoloji ve yenilikleri yakından takip ettiklerini dile getiren Vert Grup İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Murat Savaş, ‘’Çağın getirileri olarak hızla goballeşen dünyamızda; gelecek, bilişim sistemleri ve lojistikte.’’ dedi.

Vert Grup İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Murat Savaş, son yıllarda bilişim sistemleri ve lojistik alanındaki gelişmeleri değerlendirdi. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte yeni iş kollarının açıldığını ve sektörün nitelikli firmalara ihtiyaç duyduğunu kaydeden Savaş,  ‘’Firmalar artık bir iş yapmak isterken güvenebilecekleri, saygın ve yetkili firmalarla çalışıyor. Bizlerde Vert Gru olarak bugün Tekirdağ’da UKOME Yeterlilik Belgesi’ne sahip 10 yetkili firmadan biriyiz.’’ dedi.

‘’ÇAĞIMIZ BİLİŞİM VE GELİŞİM ÇAĞI’’

Bilişim sistemlerinde de bölgedeki hizmet ihtiyacını karşıladıklarını söyleyen Murat Savaş, ‘’Çağımız bilişim ve gelişim çağı olduğu için firmamızda insanlara araç kamera sistemleri, yangın alarm sistemleri, plaka okumalı bariyer sistemi, bilişim işlem kurulumu, elektrik sistemleri ve kamera sistemleri gibi hizmetler de bulunuyor. Şunu açıkça söylemeliyim ki; çağın getirileri olarak hızla goballeşen dünyamızda gelecek, bilişim sistemleri ve lojistikte. Biz de bu çerçevede günden güne firmamızı geliştiriyor ve gerek ülkemiz, gerekse ülke dışında pastadaki payımızı alıyoruz.’’ şeklinde konuştu.

‘’BÖLGENİN SORUNLARINA KULAK VERİYORUZ’’

Vert Grup'un sektörde çok yönlü bir hizmet ağına sahip olduğunu belirten Savaş, ‘’Biz lojistik sektöründe diğer insan kaynaklarından farklı olarak komple depo yönetimi yapıyoruz. Bizim temelimizde İnsan Kaynakları Yönetimi adı altında depo yönetimi çalışmaları var. Biz depo yöneticisiyiz. Türkiye’nin farklı noktalarında istasyonlarımız, depolarımız mevcut. Güneydoğu da dahil olmak üzere 18 adet istasyonumuz var. Buralarda elimizden gelen en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Çerkezköy’de 2.5 yıldır hizmet eden bir firmayız ve ciddi bir mesafe katettiğimize inanıyoruz. Bölgeye, bölgenin sorunlarına kulak veriyoruz.’’ İfadelerini kullandı.