Vatandaşlara sunduğu sosyal hizmetlere bir yenisini ekleyen Kapaklı Belediyesi, geçim zorluğu çeken vatandaşları mutlu edecek bir hizmete daha imza attı. Araç filosuna eklediği İkram Aracı ile evsizlere ve durumu olmayan vatandaşlara hizmet verecek olan Kapaklı Belediyesi, ayrıca sabah erken kalkan emekçileri de bu hizmeti ile mutlu etmeyi planlıyor. 

‘’SOSYAL HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK’’

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İlçemizde ‘kimse kendisini yalnız, umutsuz ve çaresiz hissetmesin’ diye çalışıyoruz. İnsanlarımıza yakışan bu tür sosyal hizmetlerimiz artarak devam edecek. Çünkü vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktır” dedi.

‘’HER ŞEY BİNA YAPMAK DEĞİL’’

‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışı ile hizmet verdiklerini dile getiren Başkan Mandalı, “Belediyecilikte her şey bina yapmak değil, kaldırım yapmak değil. Üzerinde yürüyecek insanların mutluluğu olmazsa yaptığımız hiçbir şeyin anlamı olmaz.” diye konuştu.

‘’HER SABAH SICAK ÇORBA VE ÇAY İÇECEKLER’’

İkram Aracının Kapaklı halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Mandalı, “Paylaşmak haktır dedik ve Belediyemize İkram Aracı kazandırarak örnek bir çalışmayı daha halkımızın hizmetine sunuyoruz. Çalışan ve üreten emekçi vatandaşlarımız işlerine artık her sabah ikram aracımızdan sıcak çorbalarını ve çaylarını içerek gidecekler. Sosyal Belediyecilik anlayışı ve insana verdiğimiz değerle yaşamın her alanında hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ayağına kadar götürmeye devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz. Kapaklımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.