Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi’nde Türk Telekom’a ait internet kablosu yaklaşık 3 aydır sokak ortasında duruyor. Defalarca şikayet etmelerine rağmen bir sonuç alamadıklarını dile getiren vatandaşlar, yetkililere seslendi.

Cumhuriyet Mahallesi Yıldız Caddesi’nde Türk Telekom’a ait internet kablosu, bir süre önce bölgedeki bir binaya mantolama yapılmak için bulunduğu yerden sökülerek yere indirildi. Mahallelilerin iddiasına göre, mantolamanın ardından düzgün bir şekilde toparlanmayan kablo, yaklaşık 3 aydır sokak ortasında duruyor. Kabloların kopması halinde internet ve telefon hizmetlerinde aksama yaşayabileceklerini belirten vatandaşlar, yetkililere seslendi.

‘’HER AY PARA ALMAYI BİLİYORLAR’’

Yaşanan sorun hakkında Türk Telekom yetkililerine defalarca şikayette bulunduğunu dile getiren mahalle sakini Ömer Can, ‘’3 ay önce Telekomcular buraya gelerek bu yanımızdaki eve kablo çektiler. Sonra kabloları böyle bırakıp gittiler. Geçen gün tekerin altından ben çıkardım. Her ay gelip para alıyorlar fakat bunu yapmıyorlar. Defalarca şikayet ettik, müracaat ettik ama bir sonuç alamadık. Yetkililere sesleniyorum, lütfen bu konuya bir çare bulsunlar.’’ dedi.