Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’da yaşanan sinek sorunu nedeniyle vatandaşların sinekliğe talebinin arttığını belirten Gültekin Demir Doğrama sahiplerinden Vedat Gültekin, her türlü sineklik imalatı gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

İşletmeciliğini Sedat ve Vedat Gültekin kardeşlerin yaptığı Gültekin Demir Doğrama, 2004 yılından beri Kapaklı’da hizmet veriyor. Yaz aylarında sineklik satışlarında artış yaşandığını belirten Gültekin kardeşler, özellikle bu yıl sinek sorununun artması ile vatandaşın olağanın üstünde bir talepte bulunduğunu söyledi.

‘’YAZ SEZONUNDA ARTIŞ YAŞANIYOR’’

Sinek artışının sineklik satışlarını da arttırdığını söyleyen Vedat Gültekin, ‘’Kapaklı’da tam 16 yıldır hizmet veriyoruz. Şu sıralar yaz sezonu geldiği için insanlar evlerine sineklik yaptırıyor. Tabi bu aralar yağmurların sıklıkla yağması ve Kapaklı’nın konumunu da göz önüne alırsak sinek artışı yaşanıyor. Bizler de Gültekin Demir Doğrama olarak her türlü sineklik işinde vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz.’’ dedi.

‘’MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNEMLİ’’

Sineklik almak isteyen vatandaşlara tavsiyelerde bulunan Gültekin, ‘’Sineklik alırken çok dikkat etmeleri lazım. Evlerini her türlü haşereden ve böcekten korumak için alacakları ürünü görmeliler. Sinekliklerin esnek olması lazım, sert olduğunda rüzgardan delinebiliyor ve sineklerin geçişine imkan sağlayabiliyor. Menteşeli sineklikler gerçekten çok faydalı olabiliyor. İnsanlar isterse pencerelerini açıp havalandırıyor, isterse kapatıp sineklerden korunabiliyor. Tabi bunun yanında büyük pencereler ve kapılar için akordeon sinekliklerimiz var. Korkuluklu pencerelerde de bu tür sineklikler kullanılıyor.’’ İfadelerini kullandı.

‘’1 GÜN İÇERİSİNDE TAKIYORUZ’’

Son olarak montaj işlemlerinin 1 gün sürdüğünü söyleyen Gültekin, açıklamasını şu sözlerle noktaladı; ‘’Bizler müşteri memnuniyetine çok önem veriyoruz. Ulaşım adreslerimizden bize ulaşan vatandaşlarımızın evlerine gidiyoruz ve ölçüleri alıp 1 gün içerisinde sinekliklerini takıyoruz. Tabi bunların yanı sıra otomatik kepenk, küpeşte ve demir doğrama işleri için de bizleri arayabilirler.’’