Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, gazetemizi ziyaret ederek çalışmalarından bahsetti.

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Hakan Değirmenci ve Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Yönetiminin bulunduğu ziyarette, heyeti gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil karşıladı.

“GÖRÜŞLERİNİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ”

Ziyarette konuşan Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, “Yeni normalleşme süreci ile birlikte Ülkü Ocakları olarak tekrar sahalara indik. Bu kapsamda bugün Kapaklı ilçemizdeyiz. Ülkü Ocakları olarak mümkün olduğunca sahada bulunmaya ve basın mensupları ile iyi ilişkiler içerisinde olmaya çalışıyoruz. Basının toplumun görüşlerini yansıttığını düşündüğümüzden, sizlerin de Ülkü Ocakları hakkındaki görüşleri bizim için değerlidir.” dedi.

“EĞİTİM ODAKLIYIZ”

Eğitim seminerlerinin devam ettiğini söyleyen Zıvalıoğlu, “Ülkü Ocakları olarak tarihini bilen, milli değerlerine bağlı ve liyakat sahibi nesiller yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda yüzlerce eğitim semineri düzenledik. Ayrıca toplumsal konularda da refleks göstererek farkındalık çalışmaları yürütmeye çalışıyoruz. Ülkü Ocakları Türkiye Cumhuriyeti'ne bilinçli nesiller yetiştirmek için çalışan bir kurumdur. Bazı kesimler bizi siyasi gibi görüyor olabilir ama hayır, bizler eğitim odaklıyız.” ifadelerini kullandı.

“OCAKTAKİ GENÇLERİMİZ BU ÜLKEYE CUMHURBAŞKANI OLACAKTIR”

Ocak çalışmalarından bahseden Zıvalıoğlu, “Son zamanlarda balkanlarla ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Bu konuda balkan dernekleri bizlere yardımcı oluyor ve iletişimi zaman geçtikçe ilerletiyoruz. Ülkü Ocakları olarak üzerimizde var olan tarihi sorumluluğun farkındayız. Bugün ocağımızda bulunan gençlerimiz yaşları 40-50’ye geldiğinde bu ülkeye cumhurbaşkanı olacaktır. Biz bunu iddia ediyoruz. İnşallah ileride bürokrat, eğitmen kadrolarımız Ülkü Ocakları’nda yetişen bireylerden olacaktır. Bunun için mücadele ediyoruz.” açıklamasında bulundu.