Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı Madde Bağımlılığı’na karşı yürütülen projeler kapsamında “CEHALET” adlı tiyatro gösterimi sundu.

Kapaklı Anadolu Lisesinde gerçekleşen tiyatro gösterimine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Türk, Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hakkı Açıkgöz, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkan Vekili Çağlar Bütün, Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, yönetim ve teşkilatları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katılım gösterdi.

‘’YENİ CEPHEMİZİN ADI UYUŞTURUCU İLE SAVAŞTIR’’

Tiyatro gösteriminin ardından konuşan Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ulaş Boy, “ Gençlik milletin istikbalidir ve geleceğidir. İstikbalimiz olan Türk Gençliği uyuşturucu çeteleri ve bunlarla ilişkili odakların kirli oyunlarına karşı karşıyadır. Ne yazık ki bu kirli oyunlar günlük hayatımızda ve sosyal çevremizde kendini hissettirmektedir. Uyuşturucu madde kullanımına yönelecek, özendirici bir takım hareketlere maruz kalacak kitlelerin; faaliyetlerimiz ile uyuşturucunun nelere mal olduğunu fark etmelerini sağlıyor; uyuşturucunun beraberinde getireceği kişisel ve toplumsal problemlerin önüne nasıl geçileceğini bir nebze olsa da anlatmaya çalışıyoruz. Ey Türk Gençliği damarlarındaki asil kanı uyuşturucu ile kirletme! Yeni cehpemizin adı; Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Savaştır! ’’ dedi.

TÜRKEŞ’TEN ALINTI YAPTI

Başkan Boy konuşmasına, Türk Siyasetine yön vermiş Alparslan Türkeş’in şu sözleriyle son verdi; “Ben Türk Milletini, sokaklarda fiyatına satılan demokrasiye, rüşvet ve hile çiğnenen, çiğnetilen hukuk düzenine, ahlaktan mahrum bir hürriyete, tefeciliğe, karaborsaya yer veren bir iktisadi yapıya çağırmıyorum. Türklük şuur ve gururuna, İslam ahlak ve faziletine, yoksullukla savaşa, adalette yarışa, birliğe, kardeşliğe, kısacası hak yolu, hakikat yolu, Allah yoluna çağırıyorum. ’’