Kapaklı Gazetesi - Pandemi nedeniyle 1 yıldır uzaktan eğitim modeliyle hazırlanan öğrenciler, geçtiğimiz haftalarda LGS sınavlarını tamamladı. Uğur Okulları Çerkezköy Kampüs Müdürü Kadir Reis Zenginal, sınav sürecini atlatan öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti vereceklerini açıkladı.

Zenginal yaptığı açıklamada, ‘’LGS sürecindeki öğrenciler bu yıl pandemi nedeniyle sıra dışı bir sınava hazırlık süreci geçirdiler ve şu an sınavın ikinci aşaması olan tercih süreci başladı. Uğur Okulları olarak bizler de tercih sürecinde bölgemiz öğrencilerinin yanında olacağız. Uğur Okulları, 53 yılı aşkın sınav deneyimi ve birikimi ile ücretsiz LGS tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor. Uğur LGS Tercih Ofisleri ile öğrencilere kariyer eğilimleri ve hayalleri doğrultusunda, doğru lise tercihi yapmaları konusunda danışmanlık hizmeti sunmak amaçlanıyor. Uğur Okullarının Çerkezköy Kampüsü, 5-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak olan LGS tercih sürecinde bölgemizde bulunan tüm öğrencilerimizin yanında olacağız.’’ ifadelerini kullandı.

HAFTA İÇİ HER GÜN HİZMET VERECEKLER

Tercih döneminde, Uğur Okulları uzman psikolojik danışmanlarının her öğrenciye özel olarak hizmet vereceği tercih ofisleri, tüm öğrencilere açık olacak. Hizmetten yararlanacak öğrencilerin 0282 7268487 telefonu arayarak randevu almaları yeterli olacak. Uğur LGS Tercih Ofisleri hafta içi her gün 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.