Turhan Emlak & Otomotiv, müşterileri ve iş ortakları için iftar yemeği verdi.

Kapaklı ve Pınarça’da faaliyet gösteren Turhan Emlak & Otomotiv'in Sahipleri Gürkan Turhan ve İlhan Turhan, 2 Haziran 2018 Cumartesi günü Pınarça’daki şubelerinin önünde müşterileri ve iş ortakları için iftar programı düzenledi. 

KATILIM YOĞUN OLDU

Yoğun katılımla gerçekleşen programa Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Ak Parti tekirdağ milletvekili Adayı Çiğdem Koncagül, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Başkanları ve çok sayıda iş adamı ve aileleri katılım gösterdi.

‘’SOFRAMIZI PAYLAŞMAKTAN MUTLULUK DUYDUK’’

Düzenlenen iftar yemeğinde Mimar Sinan Cami İmamı Süleyman Beyaz tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunarak iftar duası edildi. Duanın ardından ezanla birlikte katılımcılar oruçlarını açtı. Düzenlenen iftar programı dolayısıyla katılımcılara teşekkür eden Turhan Emlak & Otomotiv 1 Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Turhan, ‘’11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’na bizi kavuşturduğu için Cenab-ı Hakk’a şükrediyor, iftar soframızı siz değerli dostlarımızla paylaşmaktan mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Turhan Emlak & Otomotiv olarak Kapaklı ve Pınarça’daki şubelerimizle; 2008’den bugüne aynı kalite, güven ve anlayışla sizlere hizmet veriyoruz. Şunu belirtmek isterim ki; bizim en büyük kazancımız, siz değerli iş ortaklarımızın bizlere olan güvenidir. Bugün Pınarça’daki şubemizin önünde düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza olan iştirakınız da bunun en büyük göstergesidir. Umarız ki aynı güven bağı, daha uzun yıllar sürer. Bu sebeple bizleri hizmetimizde yalnız bırakmayan siz değerli iş ortaklarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, dostlarımıza ve tanıdıklarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Ramazan ayını taçlandıran Şeker bayramınızı da şimdiden kutlar, şeker gibi bir bayram geçirmenizi dilerim.’’ dedi.