Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Emlakçılar Derneği’nin 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda dernek başkanı adaylarından olan İlhan Turhan, kongre sonrası yaptığı açıklamada rakibine başarılar dilerken kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

Kapaklı Emlakçılar Derneği 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı 11 Ocak Cumartesi günü Kapaklı Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Mevcut dernek başkanı Kemal Özel’in güven tazelediği kongrede başkan adayı olan İlhan Turhan, seçimlerin ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.

ÖZEL’İ TEBRİK ETTİ

Turhan, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; ‘’1 aylık bir süreçte hazırlanarak katıldığımız Kapaklı Emlakçılar Derneği’nin 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı demokrasiye ve kardeşliğimize yakışır bir şekilde tamamlandı. Kongrede aday olan rakibim ve aynı zamanda meslektaşım Kemal Özel üyelerimizin teveccühü ile yeniden başkan seçildi. Kendisine rakipten ziyade bir meslektaşı olarak başarılar diliyorum. ‘’

‘’TECRÜBELERİMİZLE KARŞINIZA ÇIKACAĞIZ’’

Son olarak kendisini destekleyenlere teşekkürlerini ileten İlhan Turhan, ‘’Bizlerin de ilk kez yaşadığı bu heyecanlı seçim, gerçekten önemli tecrübeler kazandırdı. Üyelerimizin isteklerini, taleplerini ve seçim sürecine olan hazırlığımızı yeniden gözden geçirme imkanı bulduk. İnşallah ileriki seçimlerde bu tecrübelerimizi harmanlayarak karşınıza çıkacağız. Her ne kadar üyelerimiz teveccüh göstermemiş olsa dahi, bu süreçte bizlerin yanında olan ve destek gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Çerkezköy Kapaklı ve Saray’daki emlakçı esnafları olarak hep birlikte olursak başaramayacağımız bir şey yok.’’ dedi.