Titanic Alışveriş Merkezi, açılışa özel tüm ürünlerde %10 indirimi ile hizmete başladı.

İşletmesini Halil İbrahim Yarar, Kamil Yarar ve Yasin Yarar’ın yaptığı Titanic AVM, 10 Kasım Cumartesi günü düzenlenen törenle İnönü Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’ndeki yerinde hizmete açıldı. İşyerinin açılışına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları Ömer Karadeniz, Akın Yılmaz, Siyasi Parti Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

‘’AÇILAN İŞLETMELERE SAHİP ÇIKMALIYIZ’’

İşletme sahibi Kamil Yarar, açılış gününün 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ne denk gelmesi nedeniyle, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya çok özel bir hediyede bulundu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir portresini Başkan Mandalı’ya hediye eden Yarar, günün anısına bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

‘’KAPAKLI HALKININ ÇORLU’DA ALIŞVERİŞ YAPMASINA GEREK YOK’’

Açılış programında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, işletme sahibi Yarar’a hediyelerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Kapaklı halkının, ilçedeki işletmelere sahip çıkması gerektiğini dile getiren Başkan Mandalı, ‘’Kapaklı’da ikamet eden vatandaşlarımızın Çerkezköy’e ya da Çorlu’ya alışverişe gitmesine gerek yok. İlçemizde açılan işyerleri her türlü ihtiyacımızı giderecek düzeyde bol çeşide sahip. Açılan işletmelerimize imkanlarımız nispetinde sahip çıkmamız gerekiyor. Açılışını yaptığımız bu işletmenin sahiplerine, ve Kapaklı Halkına hayırlı olmasını diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

‘’DEVRİMLERİ IŞIĞINDA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ’’

İşyeri açılışının 10 Kasım gününe denk getirilmesinin de anlamlı olduğunu belirten Başkan Mandalı, ‘’80 sene evvel aramızdan ayrılan Mustafa Kemal Atatürk’ü bu vesile ile özlem ve minnetle yad ettik. O aramızdan ayrılmış olsa da biz her zaman onun devrimleri ışığında yolumuza devam edeceğiz. Bir kere daha O mümtaz insan ve onun şahsında bütün devlet büyüklerimizi rahmet, minnet ve özlemle yad ediyoruz.’’ İfadelerine yer verdi.

DAVETLİLERE İKRAMDA BULUNULDU

Başkan Mandalı’nın konuşmalarının ardından işyerinin kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. Mehteran takımının gösterileri eşliğinde gerçekleştirilen açılış programında davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.