Kapaklı Gazetesi - 24 Temmuz basında sansürün kaldırılışının 112. Yılı dolayısıyla bir çok kurum ve isim, gazetemiz çalışanlarının bayramını tebrik etti. Anlamlı günde bayramımızı kutlayan herkese teşekkür eden Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, tüm basın mensuplarının da bayramını tebrik etti.

AKIN YILMAZ GELENEĞİ BOZMADI

“24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” münasebetiyle Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz, gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yılmaz, ‘’ Zor şartlarda görev yapan tüm basın mensuplarımızın bu özel gününü canı gönülden kutluyorum. Yerel basının Kapaklı ilçemizin gelişimi için oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Kapaklımız için faydalı işlere imza attıklarını görüyoruz ve tebrik ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Kapaklımızın gelişmesi için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. ‘’ dedi.

CHP'DEN ZİYARET

CHP Kapaklı İlçe Sekreteri Av. Can Akay  ve CHP Kapaklı İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Demirdöğen de anlamlı günde gazetemize ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerinden dolayı Akay ve Demirdöğen'e teşekkürlerini ileten Adem Çil, ''24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.'' dedi.

ÇİÇEKLERİ İLE ONURLANDIRDILAR

Öte yandan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Organize ve Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Özel İrmet Hastanesi, Başakşehir Okulları ve Uğur Okulları gazetemize çiçek yollayarak basın emekçilerinin bayramını tebrik etti.

‘’BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNE DESTEK VERDİLER’’

Tebriklerini ileten herkese teşekkür eden Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, ‘’Basın Bayramı yalnızca kutlanan bir günden ziyade, basın özgürlüğüne değer ve destek verenlerin de kendini gösterdiği bir gündür. Bu günde bizleri arayan, çiçek yollayan ve ziyaretimize gelen herkese içten teşekkürlerimizi sunuyorum. Kendilerine basın özgürlüğüne verdiği desteklerden dolayı da ayrıca teşekkür ederim.’’ dedi.