Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı, 2 Ekim Cuma günü saat 14.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 9 gündem maddesinin görüşüleceği toplantıya Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in başkanlık etmesi bekleniyor.

Gerçekleşecek toplantıda 2021 Mali Yılı Performans Programı, 2021 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesi, 2021 Mali Yılı Gelir Tarifesi görüşülerek karara bağlanacak. Toplantının devamında Kapaklı Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Boş Kadro Değişikliği, Dolu Kadro Değişikliği ve Sözleşmeli Personel Maaşının Belirlenmesi konuları görüşülecek.

MTA İLE YÜRÜTÜLEN ‘TERMAL SU’ PROJESİ MECLİS GÜNDEMİNE GELECEK

Meclisin gündemine geelcek diğer bir madde ise Kapaklı Belediyesinin Maden Teknik Arama Genel Müdürlüğü ile ortak yürüttüğü Termal Su Arama projesi olacak. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, geçtiğimiz aylarda konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, ‘’Kazak Gölü’nün Saray istikametindeki bir alanda MTA tarafından termal su tespit edildi. Yaklaşık bir üç dört aylık çalışmanın neticesinde bu alanı tespit ettik ve ivedi olarak ruhsatını aldık. Şimdi bir yatırımcı bulup sondajla oradaki suyu değerlendirmeyi düşünüyoruz. Bu da bölgemizde hem esnaf açısından hem de turizm açısından önemli bir etken’’ ifadelerini kullanmıştı. Konuyla ilgili meclisin aldığı karar neticesinde termal su için yeni bir proje yapılması ve kısa süre içerisinde kamuoyuna sunulması bekleniyor.