Kapaklı Gazetesi  - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 26 Haziran Çarşamba günü Kapaklı’da mesai yapacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet döneminde ilçelerdeki çalışmalarına devam ediyor. 11 gün boyunca 11 ilçede vatandaşlarla bir araya gelecek olan Başkan Kadir Albayrak, 26 Haziran Çarşamba (yarın) Kapaklı halkı ile bir araya gelecek.

MESAİYE CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE BAŞLAYACAK

Açıklanan programa göre, Başkan Kadir Albayrak mesaiye 04.30’da Cumhuriyet Mahallesi’ni ziyaret ederek başlayacak. Ardından Pınarça Mahallesi sakinleri ile bir araya gelecek olan Albayrak, 08.00’a kadar köy ve mahalle ziyaretlerini sürdürecek. Yine 08.00’da Kapaklı’da TESKİ toplantısı gerçekleştirecek olan Başkan Albayrak, akabinde Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’u ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret edecek. Saat 10.00’da Kapaklı Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda bir toplantı düzenleyecek olan Başkan Albayrak, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyecek.

SİYASİLERİ ZİYARET EDECEK

Albayrak’ın öğleden sonraki program takvimi ile sırasıyla Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Parti, AK Parti ve İYİ Parti teşkilatlarını ziyaret ile başlayacak. Siyasilere gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Albayrak, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı’yı ziyaret edecek. İlçede görev yapan basın mensuplarını da ziyaret edecek olan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi’nin Kapaklı’daki yatırımlarını da inceleyerek mahalle ve köy ziyaretleri ile mesaisini noktalayacak.