Vize Soğucaklılar Derneği,  bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri Tavla Turnuvası'nı dernek lokalinde gerçekleştirdi. Turnuvaya 40 kişi katılım gösterirken, yarışmacılar altın ödülünü elde edebilmek için kıyasıya rekabet etti. 

4,5 SAAT SÜRDÜ

Yaklaşık 4,5 saat süren turnuvanın finalinde Hüseyin Erel ve Hasan İlmez yarıştı. Hüseyin Erel'in galip geldiği turnuvada, birinci olan Erel'e dernek yönetimi tarafından küçük altın hediye edildi. Yarışmada ikinci olan Hasan İlmez ve Hasan Bahar ise, gram altınla ödüllendirildi. 

''KAZANANIN BİLEĞİNE SAĞLIK''

Turnuvanın diğer katılımcıları ve turnuvada emeği geçenler de, dernek yönetimi tarafından hazırlanan plaketle ödüllendirildi. Plaket takdim töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ''Bugün turnuvada birinci olan değerli kardeşimizi kutluyor, yarışmaya diğer katılım gerçekleştiren arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Çok güzel bir turnuva oldu, kazananın bileğine sağlık. Değerli dernek yönetimimize de bizlere böyle bir turnuvayı tahsis ettiği için teşekkür ediyorum.'' dedi.

YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

Kıran kırana mücadeleyi izlemek isteyen Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, Millet İttifakı Saray Belediye Başkan Adayı Özgen Erkiş, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Soğucak Köyü Muhtar Adayı Erdinç Yılmaz, STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş da dernek lokaline katılım gerçekleştirdi.