Kapaklı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlemek ve kendileri ile daha yakından tanışmak için anlamlı bir projeye imza attı.

Her hafta Cuma günleri muhtarlık ofisinde saat 09:00 ile 10:00 arasında kahvaltı programı vereceğini dile getiren Muhtar Dilsiz, ‘’Simit sizden, çay benden!’’ isimli projesiyle mahalledeki vatandaşların sorunlarını dinlemek ve yetkili mercilere iletmek istediğini dile getirdi. 

‘’AMACIM HALKIN SORUNUNU HALKTAN DİNLEMEK’’

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, ‘’Mahallemiz coğrafi konum ve nüfus yoğunluğu olarak oldukça büyük bir mahalledir. Ben elimden geldiği kadar mahallemizin sorunları ile ilgilenmeye çalışsam da, gözümden kaçan sorunların olabileceğini düşünüyorum. Bu yüzden mahalle halkımızdan bu sorunları kendilerinin anlatmalarını istediğim için böyle bir proje gerçekleştirdim. Onlarla birlikte, onların eksik gördüğü; yaptığımız, yapmadıklarımızı değerlendirip mahallemizi daha iyiye taşımak ve sıcak, samimi bir ortam kurmak istedim. Mahallemizde 81 ilden buralara gelmiş, bizlerle birlikte yaşayan, aynı ekmeği yediğimiz vatandaşımız var. Onları da bir araya getirip eski mahalle kültürünü ve mahalleli kavramını yeniden oluşturmak istedim.’’ dedi.