‘Giymiyorsanız Getirin’ sloganıyla yola çıkan Kapaklı Belediyesi, 2016 yılında ‘Sevgi Eli Yardım Mağazası’nı kurarak ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak giyinmesini sağlayan bir proje başlattı. İki şubede hizmet veren mağazalar, bugüne dek 15 bin ailenin kıyafet ihtiyacını karşıladı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMAYA DEVAM EDİYORLAR

Kapaklı’nın Cumhuriyet ve Karaağaç Mahallesinde bulunan Sevgi Eli Yardım mağazaları, hayırsever vatandaşların bağışladığı giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Pantolon,  etek, ceket, gömlek, palto, mont, elbise, tişört, kazak, hırka, bluz, eşofman, çizme, bot, ayakkabı ve çocuk kıyafetlerini mağazaya ulaştıran hayırseverler, yardımlarını Kapaklı Belediyesi’nin bu hizmeti aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine güvenle ulaşıyor.

‘’KİMSE YOKSA BİZ VARIZ’’

Sosyal belediyecilik düşüncesi ile açılan mağazaların, her geçen gün daha çok ihtiyaç sahibine ulaştığını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’Sevgi Eli Yardım Mağazalarımız ile 15 bin ailemize dostluk elini, kardeşlik elini, komşuluk elini uzattık. Türkiye’mizin dört bir yanına da halkımızın gönül sıcaklığını taşıdık. Kimse yoksa biz varız.’’ Dedi.