Kapaklı Gazetesi - Trakya Küçükyaylalılar Derneği, 3’üncü olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Tek liste ile seçimlerin gerçekleştiği kongrede, mevcut dernek başkanı Selami Tetik oy birliği ile güven tazeledi.

Kongre, 31 Temmuz Cumartesi günü dernek lokalinde gerçekleştirildi. Kongreye AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aktürk, CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Mustafa Önder ve dernek üyeleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından divan üyelerinin seçildiği kongre, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Akabinde dernek yönetimi tarafından yönetim kurulu ve denetleme kurulunun faaliyet raporları okundu ve oylandı. Kurul toplantısının beşinci gündem maddesinde bilanço, gelir ve gider hesapları müzakere edilerek dernek üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

“VERDİĞİNİZ GÜVENDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Genel kurulda dernek hizmet binasının satın alınabilmesi için seçilecek dernek başkanına ve yönetimine yetki verilmesi oylanarak kabul edildi. Gündemin yedinci maddesinde seçime geçilirken, tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut dernek başkanı Selami Tetik ve yönetimi yeniden görevlendirildi.

Seçimlerin ardından bir teşekkür konuşması yapan Tetik, “4 Şubat 2014 tarihinden beri sizlerin bizlere vermiş olduğu yetkiyi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bizler büyük bir aileyiz ve daha da büyüyeceğimize inanıyoruz. Herkes bunun için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Küçükyaylalılar olarak daha güzel günler görmeyi umut ediyoruz. Kapaklı’da çok değerli kurum amirlerimizle, siyasi partilerle ve diğer organlarla iyi iletişim içerisinde olmaya dikkat ediyoruz. Vatandaşlarımızın bu kurumlarda işlerinin görülmesi için elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda bana ve yönetimime vermiş olduğunuz güvenden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Tetik’in yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Yücel Memiş, Yusuf Çetin, İrfan Tatlıyüz, Murat Hozer, Taner Topuzlu, Ziya Öztürk, Adnan Uçkun, Nilay Menlik. Yedek Yönetim Kurulu üyeleri ise Osman Geyik, Recep Kaymak, Kenan Kiraz, Harun Can, Yalçın Topuzlu, Suat Özkaymak, Gökhan Yaprak, Ayhan Özaraz, Gürel Dönmez oldu.

Seçimin ardından aidatlarını düzenli ödemeyen dernek üyeleri için karar alındı. Gündemin son maddesi olan dilek ve temenniler bölümüyle kongre noktalandı.