Kapaklı Belediyesi tarafından ailelerin ve vatandaşların kullanımına sunulan kamu araç ve gereçleri, şehir eşkıyaları tarafından sıkça tahrip ediliyor. Olayların ardı arkası gelmezken, son olarak Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan Çamlık Parkı’na konulan oturma grupları ve mangallar kimliği belirsiz kişilerce kırıldı.

‘’ŞİDDETLE KINIYORUZ’’

Vatandaşlar konuyla ilgili tepki gösterirken, ilk açıklama Kapaklı Belediyesi yetkililerinden geldi. Saldırıyı kınayan yetkililer, ‘’ Çamlık Parkımızdaki mangallara zarar verenleri şiddetle kınıyoruz! Bizler bu alanı nasıl güzelleştirdiysek yine el ele verir en iyisini yine mahallemizin hizmetine sunarız. Kapaklı Bizim Evimiz. Birlikte koruyalım.’’ İfadelerine yer verdi.

‘’AYIPTIR GÜNAHTIR’’

Bir diğer tepki ise Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz’den geldi.  Sosyal medya hesabından parkta yapılan tahribatın görsellerini paylaşan Muhtar Dilsiz, şu ifadelere yer verdi; “Mahallemiz Çamlık parkına yaklaşık 1 yıl önce Belediyemiz tarafından yaptırılan, yaz günleri güzel vakit geçirmek için mangal grupları konuldu. Bu gün gelinen son durum bu dün akşam itibari ile çoğu kırılıp dökülmüş. Değerlerimizi koruyalım hep birlikte sahip çıkalım. Yapmayın ayıptır, yazıktır, günahtır.”