Kapaklı Belediyesi bünyesinde  halka ücretsiz hizmet veren Psikolog Ceren Sayın, desteğe ihtiyacı olan tüm Kapaklı halkını bekliyor.

Kapaklı Belediyesi Psikoloğu Ceren Sayın, 2017'den beri Kapaklı Belediyesi'nde vatandaşlara ücretsiz psikolojik destek hizmeti veriyor. Psikolojik desteğe ihtiyacı olan tüm Kapaklılıları Belediye Binası 9. katında beklediğini belirten Kapaklı Belediyesi Psikologu Ceren Sayın, ‘’Tüm Kapaklı halkını konuşmaya ve çözüm bulmaya davet ediyorum’’ dedi.

‘’İNSANLARIN DİNLENMEYE İHTİYACI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM’’

Kapaklı’da dinlenmeye ve desteğe ihtiyacı olan tüm vatandaşların hizmetinde olduğunu dile getiren Psikolog Sayın, “Buralar, çok göç alan yerler olduğu için insanların desteğe ve dinlenilmeye daha çok ihtiyaç duyacağını düşünüyorum. Herhangi bir konunun içinden çıkamama, desteğe ihtiyaç duyma, konuşacak uzman birilerinden fikir alma ya da çaresiz hissetme durumunda olma gibi ihtiyaçları olan kişileri de her zaman beklerim. Bizler insanlarla sorunları hakkında konuşmak için varız, sadece hastalıkları için değil. Tüm Kapaklı halkını konuşmaya ve çözüm bulmaya davet ediyorum. Gelin birlikte üstesinden gelelim.” dedi.

ÜCRETSİZ DESTEK HİZMETİ

Psikolog Sayın’dan destek hizmeti almak isteyen vatandaşlar, Kapaklı Belediyesi’nin 444 8 059 telefon numaralarından ulaşarak randevu alabilir veya hafta içi saat 08:00 ile 17:00 arası Belediye hizmet binasının 9. Katındaki Psikolojik Danışmanlık bürosundan iletişime geçebilir.