Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, hazırladığı sürpriz doğum günü partisiyle Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen’in yeni yaşını kutladı. Hemşehrilerinin yaptığı sürprizden mutluluk duyduğunu belirten Sekmen, Samsunlular Derneğine, yönetimine ve tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

“SAĞLIKLI VE MUTLU BİR HAYAT DİLİYORUZ”

Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aktürk, Kapaklı Belediye Meclis üyeleri ve Samsunlu iş adamları, Sekmen’in doğum gününü kutlayarak pandemi tedbirlerine uygun bir şekilde doğum günü pastasını kestiler. Sekmen’e yeni yaşında mutluluklar dileyen Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aktürk, “Pandemide de olsa sevdiklerimizi sevindirmek adına böyle bir sürpriz tertip ettik. Adem Sekmen başkanımıza, sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyoruz.” dedi.

“SEVİNCİMİZİ VE MUTLULUĞUMUZU PAYLAŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Birlik ve beraberlik mesajı veren Dernek Başkanı Aktürk, “Aş, iş için geldiğimiz Kapaklı artık bizlerin memleketi oldu. Burada Samsunlular olarak önemli bir nüfus gücüne sahibiz. Tüm farklılıklarımıza rağmen, sevincimizi ve mutluluğumuzu burada da paylaşmayı sürdüreceğiz. Biz birbirimizin öz be öz kardeşiyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha tüm hemşehrilerimiz ve sevenleri adına Adem Sekmen başkanımıza mutlu yıllar diliyorum.” ifadelerini kullandı.