Kapaklı Gazetesi  - Samsun’un Vezirköprü ilçesi belediye başkanı İbrahim Sadık Edis, Kapaklı’ya gelerek buradaki hemşehrilerini ziyaret etti.

31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde Büyükşehir İlçe Belediyeleri arasında birinci ve Türkiye’deki tüm ilçe belediyeleri arasında üçüncü sırada en çok oy alan belediye başkanı ünvanıyla tekrar göreve gelen İbrahim Sadık Edis, Tekirdağ’a ziyarette bulundu. İlçelerde bulunan Samsunlu hemşehrileri ile bir araya gelen Edis, Kapaklı’da da Samsun Vezirköprülüler Derneği’ni ziyaret ederek hemşehrileri ile hasbihal etti.

KUNDUZ GÜREŞLERİNE DAVET ETTİ

Ziyaret dolayısıyla gazetemize özel açıklamalarda bulunan Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ‘’Büyükşehir İlçe Belediyeleri arasında oy potansiyeli olarak birinci oldum ve bunda gurbette olup hala ilçemizde oy kullanan vatandaşlarımızın büyük katkısı var. Onların desteği ile üçüncü döneme kolları sıvadık. Biz de hem kendilerine teşekkür etmeye hem de kendilerinin arkalarında olduğumu belirtmeye geldik. Bu vesile ile 13 Ağustos’ta ilçemizde gerçekleşecek olan Kunduz Güreş Festivali’ne de kendilerini ve tüm vatandaşları davet ediyorum.’’ dedi.