Kapaklı Gazetesi - Yarı yıl talinin bitmesine sayılı günler kala Kapaklı Belediyesi tarafından Kent A.Ş. bünyesinde okullarda dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl tatilinin ardından öğrenciler, 3 Şubat Pazartesi günü ders başı yapacak. Kapaklı Belediyesi Kent A.Ş. tarafından okulların açılmasına sayılı günler kala ilçe genelindeki okullarda salgın hastalıklara karşı özellikle lavabo ve tuvalet gibi ıslak zeminlerde mikroplardan virüslere, böceklerden haşerelere kadar insan sağlığına zararlı hastalık etkenlerini yok etmeye yönelik dezenfeksiyon çalışmaları yapılarak öğrencilere hijyenik bir ortam sağlandı.

"DAHA SAĞLIKLI VE GÜVENLİ BİR ORTAMDA DERS BAŞI YAPACAKLAR"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Son günlerde artan salgın hastalıklara karşı önlemlerimizi almak için yarıyıl tatile girilmesinin hemen ardından Kapaklımız genelindeki okullarımızın tamamında dezenfeksiyon çalışmalarına başladık. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin sağlığı ve hijyeni bizler için çok önemli. Gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalarla öğrencilerimiz şimdi okulların açılmasının ardından daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda ders başı yapacaklar." dedi.