Kapaklı Gazetesi -  Kapaklı Devlet Hastanesinin sorunlarını bizzat Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ileten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, hastane için doktor talebinde bulundu.

Milletvekili Yel, görüşmede Bakan Koca’dan yapımı devam eden ÇOSB Kapaklı Devlet Hastanesi inşaatı tamamlanana kadar, mevcut hastanenin fiziki koşullarının iyileştirilmesini talep etti. Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca ile bugün yaptığımız görüşmede; Kapaklı Devlet Hastanemiz için; İlçemizde bulunan devlet hastanemizin fiziki koşulları yeni yapılan hastane tamamlanana kadar iyileştirilmesi, personel doktor sayısının arttırılarak vatandaşımızın ilçemizdeki hastanemizden daha verimli bir şekilde hizmet alabilmeleri, İlçemizde Belediyemiz tarafından restore edilen diş hastanemiz için yeni bir bina yapılarak vatandaşlarımızın daha nezih bir ortamda diş sağlığı hizmetlerinin verilmesi, hususları Sn. Bakanımıza iletilmiştir.

Sn. Bakanımız hastanelerin durumları ile ilgilenileceğini, daha iyi hizmet verebilmeleri yönünde gereken tedbirlerin alınacağını ifade etmiştir. Kapaklı İlçemize ve İlimize hayırlı ve uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.