31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için kollarını sıvayan Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Recep Ar, seçim çalışmalarına Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği’nde start verdi. Dernek Başkanı Muhterem Büyükkeskin ve üyelerle bir araya gelen Muhtar Adayı Ar, azalarını tanıtarak vatandaşlardan destek beklediğini dile getirdi. Düzenlenen toplantıya Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aktürk, STK Başkanları, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

‘’BAŞARILAR DİLİYORUZ’’

Toplantıda açılış konuşmasını Kapaklı Samsun Alaçamlılar Dernek Başkanı Muhterem Büyükkeskin yaptı. Aynı zamanda dernek yönetim kurulu üyesi olan Recep Ar’a ve azalarına başarılar dilediğini dile getiren Başkan Büyükkeskin, ‘’Arkadaşımız, dostumuz ve aynı zamanda derneğimizin yönetim kurulu üyesi Recep Ar kardeşimiz bugün adaylığını açıklamak için aramızda bulunuyor. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Alaçamlılar adına kendisine başarılar diliyoruz.’’ dedi.

‘’DEĞİŞİME ÖNCÜLÜK EDECEĞİNE İNANIYORUZ’’

Seçilen idarecilerin bir hizmet yarışı içerisinde olduğunu hatırlatan Başkan Büyükkeskin, ‘’Bildiğiniz üzere muhtarlar da siyasetçiler gibi seçilerek göreve getiriliyor. Seçimlerde kazanmak da kaybetmek de vardır. Biz Recep abimizin kazanması taraftarıyız. Sadece dostumuz, kardeşimiz diye değil kendisinin bir değişime öncülük edeceğine inandığımız içindir. Biz seçim dönemleri hariç birçok muhtarı aktif bir şekilde görmüyoruz. Yeni simaların, yeni yüzlerin bu koltuklara gelmesi ile bunun değişeceğine inanıyoruz. Tekrar kendisine başarılar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

‘’HİZMET YAPMAK İSTİYORUM’’

Başkan Büyükkeskin’in ardından Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Recep Ar söz aldı. Kendini tanıtarak sözlerine başlayan Muhtar Adayı Ar, Atatürk Mahallesi’nde hizmetin esas alındığı bir muhtarlık anlayışı ile çalışacağını dile getirdi. Ar, ‘’Bugün buraya bizleri kırmayıp geldiğiniz için hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İsmim Recep Ar. 1967 Samsun doğumluyum. Endüstri Meslek Lisesi Tesisat ve Isınma Bölümü mezunuyum.  Emekliyim ve 2 çocuk babasıyım. Yıllardır ilçemizde Ar Petek Temizleme firması adı altında tesisat ve tamirat işlerini yapıyorum. 12 yıldır ikamet ettiğim mahallemde siyaset değil, hizmet yapmak istiyorum.’’ Diye konuştu.

‘’YAŞANABİLİR BİR MAHALLE YARATMAK İSTİYORUM’’

Atatürk Mahallesi için projeleri olduğunu ve seçildiği takdirde bu projeler için mücadele edeceğini vurgulayan Muhtar Adayı Ar, ‘’Öncelikle temiz ve yaşanabilir bir mahalle yaratmak istiyorum. Yılardır ikamet ettiğim mahallemde, sokak sokak dolaşarak tüm eksikleri gördüm ve bunları tamamlamak için elimden geleni yapacağım. Muhtar kelimesi seçilmiş anlamını taşır. Muhtar başınız dara düştüğünde mahallenizde kapısını çalacağınız ilk kişidir. Bu yüzden beni seçmeniz halinde 7 gün 24 saat sizlerin sıkıntılarını gidermek için çalışacağıma söz veriyorum.’’ dedi.

Muhtar Ar’ın konuşmalarının ardından azaları sıra sıra kendisini tanıttı. Toplantı sonu vatandaşlarla konuşan Muhtar Adayı Ar, ardından kendisine vakit ayırdıkları için üyelere teşekkür ederek programı noktaladı.