31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için kollarını sıvayan Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Recep Ar, seçim çalışmaları kapsamında Kapaklı Ordu Aybastı İlçesi ve Civar Köyleri Derneği üyeleri ile buluştu. Dernek üyeleri ile projeleri hakkında konuşan Muhtar Adayı Ar, azalarını tanıtarak vatandaşlardan destek beklediğini dile getirdi.

KENDİSİNİ TANITTI

Dernek üyelerine kendisini ve azalarını ağırladığı için teşekkürlerini ileten Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Recep Ar, ‘’Bugün buraya bizleri kırmayıp geldiğiniz için hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İsmim Recep Ar. 1967 Samsun doğumluyum. Endüstri Meslek Lisesi Tesisat ve Isınma Bölümü mezunuyum.  Emekliyim ve 2 çocuk babasıyım. Yıllardır ilçemizde Ar Petek Temizleme firması adı altında tesisat ve tamirat işlerini yapıyorum. 12 yıldır ikamet ettiğim mahallemde siyaset değil, hizmet yapmak istiyorum.’’ Diye konuştu.

‘’EKSİKLERİMİZİ TAMAMLAMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM’’

Mahallenin eksiklerini gidermek için resmi kurumlarla dirsek temasında olacağını belirten Muhtar Adayı Ar, ‘’Öncelikle temiz ve yaşanabilir bir mahalle yaratmak istiyorum. Yılardır ikamet ettiğim mahallemde, sokak sokak dolaşarak tüm eksikleri gördüm ve bunları tamamlamak için elimden geleni yapacağım. Muhtar kelimesi seçilmiş anlamını taşır. Muhtar başınız dara düştüğünde mahallenizde kapısını çalacağınız ilk kişidir. Bu yüzden beni seçmeniz halinde 7 gün 24 saat sizlerin sıkıntılarını gidermek için çalışacağıma söz veriyorum.’’ İfadelerini kullandı.

PROJELERİNDEN BAHSETTİ

Projelerinden de bahseden Ar, ‘Öncelikle muhtarlığımızı bir kulübeden kurtaracağız. Güzel bir ofiste, vatandaşlarımızın hizmeti için geniş bir alanda işlemlerinizi yapacağım. Ardından orada bir bölme oluşturarak giymediğimiz elbiseleri, kıyafetleri ve eşyaları toplayacağız. İhtiyacı olan mahalle sakinlerimiz de gizlilik esası çerçevesinde buraya gelecek ve üzerine olanı alıp gidebilecek. Tamamen güvene dayalı bu fonu bizzat takip edeceğim. Durumu olmayan kimsenin açta, açıkta kalmasını istemiyorum. En azından benim yönetimimdeyken bu böyle olmayacak.’’ Diyerek konuşmasını noktaladı.

Muhtar Ar’ın konuşmalarının ardından azaları sıra sıra kendisini tanıttı. Toplantı sonu vatandaşlarla konuşan Muhtar Adayı Ar, ardından kendisine vakit ayırdıkları için üyelere teşekkür ederek programı noktaladı.