Kapaklı Gazetesi - Geçtiğimiz yıl Pınarca Mahallesi’ne ziyarette bulunan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gaz sözünü tuttu. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Kapaklı İlçe Başkan Yardımcısı Dursun Tekin, Pınarca Mahallesi’ndeki abonelere bu hafta itibariyle doğal gaz verileceğini duyurdu.

Süreçte emeği geçenlere teşekkür eden İlçe Başkan Yardımcısı Tekin, ‘’2018 Yılında İlçe Başkanımız Salih Bezgin Bey ile beraber Pınarcalılara doğal gaz sözü vermiştik. Kendisinin takdiriyle gerekli görüşmelere başladım. Daha sonra da genç dinamik İlçe Başkanımız Ercan Üçel’in de girişimleriyle süreci hızlandırdık.’’ dedi.

‘’BU HAFTA İTİBARİYLE VATANDAŞLARIMIZ ABONELİK ALABİLECEK’’

GAZDAŞ ile yaptıkları görüşmeler sonucu bu hafta itibariyle mahalleye doğal gaz verileceğini belirten Tekin, ‘’2019 yerel Seçimlerinde de belediye Başkanımız Mustafa Çetin’in de Pınarcalılara doğal gaz sözü oldu ve GAZDAŞ Çerkezköy işletme Müdürümüz Ekrem Akdeniz Bey ile beraber GAZDAŞ Genel Müdürü Fuat Celebci Bey ile görüşüp genel yatırım planına aldırdık. Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’in de hızlı ruhsatlandırma ve altyapı desteği ile hızlı bir şekilde sona geldik ve bu hafta itibariyle kutusu koyulan vatandaşlarımızdan aboneleri almaya başladık. Ülkemizin başından geçen zorlu sürece rağmen kapaklımızı devlet yatırımlarıyla buluşturmak için çabamız ve gayretimiz sürecektir. Tüm Pınarcalı vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.’’ İfadelerini kullandı.

‘’ÇERKEZKÖY’E GİTMEDEN YAPABİLİRLER’’

Son olarak mahalle ahalisinin Çerkezköy’e gitmeden de abonelik işlemlerini yapabileceğini duyuran Tekin, ‘’Pınarcalı vatandaşlarımıza bir müjde daha. Artık ilk aboneliklerin de tesisatını yaptıracakları yetkili firmalar aracılığıyla kolay abonelik sisteminden Çerkezköy’e gitmeden yapabilirler. Yukarıda adını zikrettiğim ve unuttuğum, bu süreçte emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.’’ Diyerek açıklamasını noktaladı.