Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Pınar Bulvarı’ndaki altyapı çalışmalarının harfiyat sorunu nedeniyle durakladığını açıkladı.

Kapaklı Belediyesi Meclisi, Ağustos Ayı Olağanüstü toplantısı için Cuma günü saat 14.00’da toplandı. Toplantıda gündem dışı bir konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Pınar Bulvarı’nda gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının bir süredir durakladığını açıkladı. Harfiyat ile ilgili prosedür engeline takıldıklarını dile getiren Başkan Çetin, yaz mevsimi bitmeden yolun altyapısını tamamlamak istediklerini kaydetti.

‘’HARFİYAT DÖKÜMÜNÜ YAPAMADIK’’

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ‘’Pınar Bulvarında geçen hafta kazı çalışmasına başladık. Yıldızkent ile İsmetpaşa Mahallesi arasında Bülent Ecevit Parkı’nın Karaağaç istikametine giden kısmındaki bir alanı hafriyat dökümü ile ilgili olur aldık. Ancak sonradan bir problem çıktı. Hafriyat dökümünü yapamadık. Bundan dolayı TESKİ’nin çalışması bir müddet askıya alındı. Ben CHP grubundan destek istiyorum. İlgili birimlerle defalarca görüştüm. Kadir başkana ilettim. Ancak netice alamadık. Kış gelmeden bu caddede çalışmaları tamamlamamız gerekiyor. Hızlı olması için çaba gösteriyorum.’’ dedi.