Kapaklı Gazetesi - Kapaklı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kapaklı Pazarcılar ve Küçük Esnaflar Derneği’nin ev sahipliğinde pazarcı esnafı ile bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Vatandaşların hijyenik ve güvenilir gıdalar tüketmesi için çalışmalarını sürdüren Kapaklı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kapaklı Pazarcılar Derneği’nde pazarcı esnafı ile buluştu. Yiyecek ve kuruyemiş satışlarında uyulması gereken standart hijyen kuralları hakkında bilgiler veren Kapaklı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ferya Çolak, yakın bir tarihte denetlemelerin sıklaşacağını duyurdu.

‘’GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ALIŞVERİŞ YAPABİLECEKLER’’

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Pazarcılar ve Küçük Esnaflar Derneği Başkanı Çetin Tutar, ‘’Halkımızın sağlıklı ve hijyenik gıdalar tüketmesini önemsiyoruz. Bizler de Dernek Yönetimi olarak esnaflarımız ile sık sık bir araya gelerek konuyla ilgili yapılması gerekenleri istişare ediyoruz. Bu konuda Kapaklı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz de bizlere bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Esnaflarımızın yoğun ilgi gösterdiği toplantı neticesinde yakında denetlemelerimiz de başlayacak. Kapaklı halkının gönül rahatlığı ile pazardan alışveriş yapabilmesi için çalışmalarımı sürecek.’’ dedi.