Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki parklarda bulunan mevcut oyun gruplarını yenilerken diğer taraftan yeni açılan park alanlarına yeni nesil çocuk oyun gruplarının montaj çalışmalarını sürdürüyor.

“AMACIMIZ ÇOCUKLARIN SAĞLIKLI YAŞAMALARINA YARDIMCI OLACAK”

Oyun gruplarının çocukların beden gelişimine de katkı sağlayacağını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Çocukların büyük ilgisini çeken eğlenceli ve hareketli dizaynları ile oyun parklarını tamamlamak için ideal oyun grupları, çocukların eğlenirken spor yaparak sağlıklı yaşamalarına da yardımcı oluyor. Yeni nesil oyun grupları çocukların daha çok beden gelişimine katkı sağlıyor. Dolayısıyla çocuklarımızın bedensel gelişimine hizmet eden oyun grupları sayısını artırmak ve oyun algılarını değiştirmek için parklarımıza yeni nesil oyun gruplarının montajını yapıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“ÇOCUKLARIMIZA VE AİLELERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Başkan Mandalı, amaçlarının çocukların ailelerinin gözü önünde rahatça oynayabilecekleri, yetişkinlerin ise gönül rahatlığı ile spor yapabilecekleri alanlar yaratmak olduğunu ifade ederek, "Kısa zamanda bu oyun grupları ve spor aletlerinin montajını tamamlayacağız. Ancak yaptığımız bu çalışmalara Kapaklı halkının sahip çıkması gerekiyor. Özellikle mahallelerde çocuk oyun parkları ve spor aletlerinin kırılıp dökülmemesi en büyük temennimiz. Şimdiden çocuklarımıza ve Kapaklı halkımıza hayırlı olsun" dedi.