Kapaklı Belediyesi Teras Kafe’de gerçekleşen buluşmaya Başkan Mandalı ile Çayırkent eski Belediye Başkanı Halil İbrahim Aha’nın yanı sıra; TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Feyzi Ünal, Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin ile çok sayıda Ordulu vatandaş katıldı.

DESTEKLERİNİ AÇIKLADILAR

Ziyarette Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde başarılar dileyen Halil İbrahim Aha, desteklerinin İrfan Mandalı’dan yana olduğunu ifade etti. Halil İbrahim Aha’nın konuşmalarının ardından Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri Aha’yı dakikalarca alkışladı.

‘’BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ’’

Ziyaretten ve desteklerinden dolayı Ordululara teşekkürlerini ileten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ülkemizin dört bir yanından gelen vatandaşlarımızla burada birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Ordulu vatandaşlarımız da mozaiğimizin bir parçasını oluşturuyor ve bize ayrı bir değer katıyor. Biz büyük bir aileyiz.” ifadelerini kullandı.