Geçtiğimiz günlerde Kapaklı Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Önkol, gerçekleştirilecek Olağan Kurul Toplantısı’nda yeniden başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Ardından 16 Aralık’ta gerçekleştirilen 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, tek liste ile çıkan iş adamı Temel Büyükkeskin oy birliği ile Dernek Başkanı olarak seçildi.

DİVAN YÖNETİMİ SEÇİLDİ

16 Aralık Pazar günü saat 12:00’da Dernek Lokali’nde düzenlenen kurul toplantısı 1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından programda divan heyetinin oluşturulmasına geçildi. Divan başkanlığına Beytullah Coşkun, divan üyeliğine ise Teyfik Akkaya ve Atıf Mıstaçoğlu seçildi. 

‘’HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN’’

Dernek Başkanlığı seçimine geçilmeden önce konuşmalarını yapan Kapaklı Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Önkol, ‘’1 dönemdir derneğimizin başkanlığını yürütüyorum. Fakat bu dernekte hiçbir zaman başkanın kim olduğu veya yönetiminin kim olduğu önemli olmadı. Bugüne kadar tüm amacımız Ordululardı ve Allah razı olsun hiçbiri beni yalnız bırakmadı. Bundan sonra da bu dernekte faal olacağım, aktivitelerin içerisinde olacağım. Hepinize çok teşekkür ederim.’’ Dedi.

‘’EL ELE BİR YÖNETİM SERGİLEYECEĞİZ’’

Eski Başkan Önkol’un konuşmalarının ardından yönetim kurulu ve faaliyet raporu okunarak kabul edildi. Ardından yönetim kurulu üyelerinin seçimine geçilen kurul toplantısında, tek liste ile oy birliğini sağlayan Temel Büyükkeskin, Kapaklı Ordulular yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı oldu. Üyelere teşekkür için bir konuşma gerçekleştiren Kapaklı Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yeni Başkanı Temek Büyükkeskin, ‘’Öncelikle bu Pazar günü bizleri kırmayarak dernek lokalimize teşrifleriniz için çok teşekkür ederim. Fatih Başkan’ın söylediği gibi bizim derneğimizde başkanlığın ayrı bir ayrıcalığı yok. Bizde ayrıcalık, ayrılıkçılık yok. İnşallah yine el ele bir yönetim sergileyeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

Temel Büyükkeskin Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu :

Temel Büyükkeskin, Nihat Aydoğan, Gürsel Açkıcı, Bahri Çakır, Murat Soytürk, Salih Tekir, Aydın Akyazı, Mesut Çimiç, Sinan Gündoğdu, Adem Dere, Kadir Çimiç, Halil Birahim Ana, Safiye Savaş, Sinan Akbaş, Yılmaz Cün, Erdal Yılmaz, Turgay Bozkurt, Yalçın Hal, Necmettin Köklü ve Fatih Önkol.