Kapaklı Gazetesi - Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği tarafından Kapaklı’da görev yapan öğretmen ve okul müdürlerine yönelik kahvaltı düzenlendi. 

Business Otel'de gerçekleştirilen kahvaltıya Kapaklı Belediye Başkanvekili Mustafa Sandıkçı, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Kapaklı Spor Kulübü Başkanı ve Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nizamettin Çoban, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı. Kahvaltı programına gelen davetlileri Trakya Okul Kıyafetçileri Üretici ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, Başkan Yardımcısı Selim Arıkök ve Yönetim Kurulu üyeleri kapıda karşıladı. 

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Programda konuşma gerçekleştiren Trakya Okul Kıyafetçileri Üretici ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, “ Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz kahvaltıda öğretmenlerimiz ile öğretmenler günü haftasında bir araya geliyoruz. Kahvaltımıza katılım gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum, öğretmenler gününüz de kutluyorum” dedi. 

“KAPAKLI’YA YENİ OKUL KAZANDIRACAĞIZ”

Anlamlı günde kendilerini ağırladıklarından dolayı Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu ve Trakya Okul Kıyafetçileri Üretici ve Satıcıları Derneği’ne teşekkür eden Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, “ Bu hafta öğretmenler gününü kutluyoruz. Hafta boyunca da çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Sabah buraya gelirken güzel bir haber aldık. Kapaklı’da bir okulumuzu daha teslim alıyoruz. Atatürk mahallemizde inşallah yeni bir okul yapmak istiyoruz. Kapaklımıza hayırlı olsun” diye konuştu.