10 Mart Pazar günü saat 11.00'da gerçekleştirilen kahvaltı programına İnönü Mahallesi Muhtar Adayı Burhan Nar ve eşi, azaları ve esnaflar katılım gösterdi. Programda azalar kendilerini tanıtırken, Muhtar Adayı Nar ise mahallesi için yapmak istediği projelerden bahsetti.

''BAŞARACAĞIMIZA EMİNİM''

Kahvaltı programında gerçekleştirdiği konuşmasında, kendisini tanıtarak sözlerine başlayan İnönü Mahallesi Muhtar Adayı Burhan Nar, ''Öncelikle hepinize bu güzel Pazar gününü bizlere ayırıp, burada buluştuğunuz için teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi 31 Mart yerel seçimlerine çok kısa bir süre kaldı. Bu süre zarfında mahallemizdeki saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yıllardır yaşadığım mahallemde birçok esnafımız ve vatandaşımız tarafından tanınsak da; bizi tanımayanların da tanıması için gezilmedik ev, sıkılmadık el bırakmamaya özen gösteriyoruz. Ayrıca bugün düzenlemiş olduğumuz kahvaltıda da sizlerle bir araya gelerek yapacağımız projelerden bahsetmek istedik. 'İnanmak başarmanın yarısıdır' derler, biz inanıyoruz ve başaracağımıza eminim.'' diye konuştu.

''BİRÇOK ESNAFTA %20'YE VARAN İNDİRİM İMKANI SUNACAĞIZ''

Seçildiği takdirde yapmayı planladığı projelerden bahseden Nar, ''İnönü Mahallesi'nde göreve geldiğimiz günden itibaren yapmayı düşündüğümüz birçok projemiz mevcut. Ben sıradan bir mahalle muhtarından ziyade mahallesi ile iç içe olan bir muhtar olmak istiyorum. Bu nedenle esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın kazan kazan metodunda kazanacağı bir proje hazırladık. Projemiz kapsamında yaptıracağımız avantaj kartla mahallemizde yaşayan vatandaşlara birçok esnafta %20'ye varan indirim imkanı sunacağız. Muhtarlığımızdan ücretsiz olarak temin edilebilecek bu kart projesine şu an birçok esnafımız destek veriyor. Umuyoruz ki bu sayı ilerleyen günlerde daha da artacaktır. Göreve geldiğimiz takdirde hem mahalle esnaflarımız, hem de vatandaşlarımız kazanacak.'' ifadelerini kullandı.

''BENİMLE 7/24 İLETİŞİMDE OLABİLİRLER''

Son olarak muhtarlığın mahalle ile iç içe olunması gereken bir makam olduğuna dikkat çeken Nar, ''Ben bu projenin örnek bir proje olduğuna inanıyorum. Amacımız oy toplamak değil, mahallemize katkı sağlamaktır. Bildiğiniz gibi muhtarlık siyaset üstü bir makamdır. Kamu kurum ve STKlarımız ile gerekli iletişimleri kurmanın yanı sıra; halk ile de iç içe olmak istiyorum. Mahallemdeki vatandaşlarımız benimle haftanın 7 günü 24 saat iletişimde olabilirler. Onlara güler yüzlü bir hizmet anlayışı ile yardımcı olmak istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle desteklerinizi bekliyorum.'' diyerek konuşmalarını noktaladı.

Muhtar Adayı Nar'ın konuşmalarının ardından azaları tek tek söz alarak kendilerini tanıttı. Ardından katılımcılar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Nar, kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür ederek programı noktaladı.