Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, geçtiğimiz günlerde yüksek tansiyon sebebiyle hastaneye kaldırılmış ve müşahede altına alınmıştı. Hastane odasında çektiği video ile sevenlerine seslenen Başkan Çetin, hastalığı ile ilgili tedavi sürecinin devam ettiğini ancak sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

“KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Kısa süre içerisinde görevine döneceğini belirten Başkan Çetin, “Uzun zamandır biraz mevsimsel biraz da iş tempomuzun yoğunluğu vesilesiyle bazı rahatsızlıklar yaşadım. Dün sabah itibariyle erkenden hastaneye yatış yaptım. Doktorlarımızın yaptığı tetkikler sonucu istirahat etmemiz ve bir dizi ilaç tedavisi almam gerektiği söylendi. Bugün ilaçlarımı aldım. İnşallah yarın sabah ayağa kalkacağız ve tekrar kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

“İYİ Kİ VARSINIZ”

Kendisini arayanlara ve geçmiş olsun dileklerini iletenlere teşekkür eden Başkan Mustafa Çetin, “Normal şartlarda telefonlara 7/24 cevap veren birisiyim. Ancak çok özel bir durum olması sebebiyle ve doktorlarımızın ısrarıyla telefonlarınızı açamadım. Bir kez daha gördüm ki dünyanın en etkili ilacı sevgiymiş. Bunu bana yaşattığınız için hepinize minnettarım. İyi ki varsınız diyorum. Bu motivasyonla çok daha iyi hizmetleri sizlere sunmaya gayret edeceğim. Sağlık durumum gayet iyi, Allah’ın izniyle değişen ve gelişen Kapaklı’yı birlikte yaşayıp göreceğiz.” ifadelerini kullandı.