Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Pınarca yolu için ihale sürecini tamamladı. Konuyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile görüştüklerini kaydeden CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, ‘’ Yol çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.’’ Dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, uzun süredir bozuk olan Pınarca Mahallesi yolu için düğmeye bastı. Doğal gaz altyapı çalışmalarının ardından yol için ihaleye çıkan Büyükşehir Belediyesi, ihale sürecinin tamamlandığını ve yol yapım çalışmalarının 7 Nisan itibariyle başladığını belirtti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile bir görüşme gerçekleştiren CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, yolun ise tahmini 15 iş günü içerisinde tamamlanmasını beklediklerini dile getirdi.

İLÇE BAŞKANI YILMAZ DUYURDU

Yılmaz, görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘’ Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından başlatılan çalışmalar doğrultusunda altyapı çalışmaları tamamlanan Pınarca Mahallesi’ne bağlanan yolumuzun ihale süreci tamamlandı. Yol çalışmaları 7 Nisan (bugün) itibariyle başlamış olup. 15 gün içerisinde tamamlanması beklenmektedir.’’