Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’da mevsim normallerinin üzerindeki yağış sebebiyle Uzunhacı Mahallesi’ni su bastı. Selden etkilenen alanları cep telefonu kamerasıyla videoya kaydeden Uzunhacı Mahalle Muhtarı Mehmet Çakır ise, yetkililere seslendi.

Kapaklı da dahil olmak üzere tüm Tekirdağ, son günlerde mevsim normallerinin üstünde bir yağışla karşı karşıya kaldı. Gerek altyapı eksikliği, gerekse yağışların fazla olması nedeniyle Kapaklı’nın birçok noktasında su baskınları yaşanırken, merkez mahallelerin dışında kalan Uzunhacı da bu taşkınlardan nasibini aldı.

‘’EN KISA SÜREDE ÖNLEM ALMAMIZ LAZIM’’

22 Haziran Çarşamba (dün) gerçekleşen yağışın ardından Uzunhacı Mahallesi’nin yollarını ve bazı vatandaşların bahçelerini su bastı. Gölete dönen yolları cep telefonu kamerasıyla videoya kaydeden Uzunhacı Mahalle Muhtarı Mehmet Çakır, yetkililere seslendi. Çakır, videoya düştüğü notta şu ifadelere yer verdi; ‘’Çarşambayı değil ama Uzunhacı’yı sel aldı. Belediye Başkanlıklarına ve görevli birimlere önemle duyurulur. Artık Uzunhacı’nın ve vatandaşlarımızın dayanacak gücü kalmadı. En kısa zamanda önlem almamız lazım.’’