Kapaklı Gazetesi - Koronavirüs sebebiyle geçim zorluğu yaşayan Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine yardım elini uzatan Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz, hayırseverlere çağrıda bulundu.

Dünyada pandemi haline gelen Koronavirüs (COVID-19) sebebiyle yöneticiler tarafından vatandaşlara ‘Evde Kalın’ çağrısı yapıldı. İşçi kesimin çoğunlukla yaşadığı Kapaklı’da ise salgın sebebiyle birçok işçi işten çıkarıldı. Bu zor süreçte mahallede dayanışma oluşturmak için anlamlı bir proje başlatan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, durumu olmayan ailelere yardım etmek için hayırseverlere çağrı yaptı.

‘’HAYIRSEVERLERİMİZDEN DESTEK BEKLİYORUM’’

Hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımı götürmeyi hedeflediğini dile getiren Muhtar Seçkin Dilsiz, ‘’Ülkemizin içinde bulunduğu Koronavirüs salgını sebebi ile işyerleri kapanınca bazı vatandaşlarımız işsiz ve zor durumda kaldılar. Muhtarlığımıza her gün mağduriyetini ileten birçok vatandaşımız var. Bu süreçte mağdur ailelere erzak kolisi ulaştırmamız için hayırseverlere ihtiyacımız var. Destek olmak isteyenler bize ulaşabilir. Bu konuda hayırseverlerimizden destek bekliyorum.’’ dedi.

‘’BARTIN’DAN BİLE KATILMAK İSTEYEN VAR’’

İsteyenlerin gıda, isteyenlerin de nakdi yardım yapabileceğini belirten Muhtar Dilsiz, ‘’Ben Cumhuriyet Mahallesi muhtarı olarak mahallemde yardımlaşma, dayanışma ve birliktelik bilincini oluşturmak için böyle bir proje başlattım. İnşallah hayırseverlerimizin desteği ile büyüyecek. Şu anda projemize Bartın’dan bile katılmak isteyenler var. Katılmak isteyenler dilerse erzak kolisini muhtarlığımıza bırakabilir. ya da isterlerse nakit olarak yardımcı olabilirler ve erzak kolisini biz hazırlayıp muhtaç ailelerimize ulaştırabiliriz. Yardımı kendi yapmak isteyen hayırseverlerimize de ihtiyaç sahiplerimizin isimlerini verebiliriz, kendileri ulaştırabilirler.’’ şeklinde konuştu.

Muhtar Dilsiz, yardımlaşma projesine destek olmak isteyen hayırseverlerin kendisine 0536 685 7034 ve 0282 717 02 59 numaralı hatlardan ulaşabileceğini söyledi.