Geçtiğimiz dönem yerel seçimlerde Karlı Mahallesi Muhtarlığı görevine getirilen Anıl Aydın, ikinci dönem için yeniden aday olduğunu duyurdu. 4 Mart Pazartesi günü haber merkezimizi ziyaret eden Muhtar Aydın, adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

KENDİSİNİ TANITTI

İlk olarak kendisini tanıtarak sözlerine başlayan Karlı Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Anıl Aydın, ''1979 Çerkezköy doğumluyum. İlk dönem muhtarlığımı yaptım, ikinci dönem için adayım. Şu anda Kapaklıspor Kulübü'nde yönetimdeyim ayrıca Bahçeağıl İlkokulu ve Ortaokulu'nda okul aile birliğinde yönetimdeyim. Kapaklı Kent Konseyi'nin ilk kurucu üyelerindenim. 31 mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde mahallemiz için yeniden aday olmaya karar verdim.'' dedi.

''GİRİŞİMLERİMİZ SONUCU YOLLARIMIZ ASFALTLANDI''

Geride bıraktığı 5 yıl boyunca yaptığı çalışmalardan da bahseden Aydın, ''Görev sürem boyunca ilçe bağlantı yollarımız olan; Büyükyoncalı, Saray, Uzunhacı yollarımızı Büyükşehir Belediyesi'ne yaptığımız girişimler sonucu asfaltla kaplattırdık. Bunların yanı sıra birçok girişimlerim de oldu. Komşu köylerimiz olan Kurtdere ve Bahçeağıl arasına da asfalt yol yaptırdık. Köyümüzün içme suyu ve altyapı problemleri vardı ve yine belediyemiz tarafından komple yenilendi. Mahallemize ikinci oyun grubumuzu yaptırdık. Okul bahçemize oturma alanları, kamelyalar konuldu.'' ifadelerini kullandı.

''HALKIMIZ KAPAKLI'YA RAHATLIKLA GİDEBİLİYOR''

Karlı Mahallesi sakinlerinin ulaşımı anlamında da büyük adımlar attığını söyleyen Aydın, ''Köyümüzün ilçemizle olan bağlantısını da güçlendirmek adına Büyükşehir Belediyesi'ne bir yazı yazarak  Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi (TETUS)'nin mahallemizle bağlantısını sağladık. Bu sayede vatandaşlarımız araç değiştirmeden Kapaklı'ya rahatlıkla gidebiliyor. Ayrıca mahalle aralarında parke taş çalışmaları oldu. Geride kalan 5 yıl içerisinde bin 500 metre kadar bir dere ıslah çalışması yürüttük, önümüzdeki yaz bin 500 metre daha yapılacak.'' diye konuştu.

''YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR''

Seçildiği takdirde yapacağı projelerden de bahseden Muhtar Aydın, ''İnşallah önümüzdeki yıllarda da mahallemize yakışır bir düğün salonu yaptırmayı düşünüyorum. Mahallemiz için yapacak çok işimiz var. Cami bakımı, tarla yolu çalışmaları, halısaha ve pazar yeri gibi birçok projem mevcut. Seçildiğim takdirde bunların da yapılması için girişimlerim olacak. Yerel seçimlerde tüm Belediye Başkanı adaylarımıza, meclis üyesi adaylarımıza ve muhtar adaylarımıza başarılar dilerim.'' diyerek konuşmasını noktaladı.

Muhtar Aydın'a çıktığı yolda başarılar dileyen gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil, ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Çektirilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret noktalandı.